top of page

Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn


Hotel Windsor ve Špindlerově mlýně byl naší volbou na jednu noc. Mělo se jednat pouze o přespání za rozumnou cenu v hotelu, který akceptuje pejsky. Nakonec jsme si pobyt prodloužili ještě o jednu noc, neboť se nám tu velmi líbilo. V hotelu Windsor jsme se cítili jako doma, vítáni, nic nebyl problém a vždy nám vyšli vstříct. Asi si říkáte, že takto to má být všude ... ano MÁ, ale ne vždy tak opravdu je.

Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn

Hotel má perfektní lokalitu, odkud nemáte daleko ani do centra ani na turistické stezky. Skládá se ze dvou budov, což nás ze začátku nejdříve zmátlo a co je popravdě trošku logistické mínus, když jdete do wellness z hlavní budovy. Jedná se sice a doslovně asi jen o pět metrů, ale na pokoji nejsou bačkory ani župan a tak se ve wellness musíte osprchovat a opět obléct (pokud si tedy netroufnete to přeběhnout) Tohle bylo myslím jediné mínus našeho pobytu.

Když už jsme u wellness, tak to je v tomto hotelu menší, avšak najdete zde bazén s protiproudem, odpočívárnu a místnost s parní, bylinkovou a finskou saunou. Takže si myslíme, že dostačující.

Pokoje jsou zařízeny jednoduše ve světlejším dřevě, avšak útulně a prakticky s televizí, prostornými skříněmi a sprchovým koutem, kam se vejdou i ti prostorově výraznější (ne jak v Itálii kam jsem se sotva vešla já, natož Mathew)

Náš pokoj (304b) měl i prostorný balkón se sezením a pěkným výhledem na sjezdovku svatého Petra.

Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn

Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn

Naprosto nadšení jsme byli z restaurace. A to na všech frontách. Interiér je bych řekla trochu do skandinávského stylu, minimalistický, ale stále teplý, útulný a pohodlný. Nadšeni jsme byli také z výběru jídel, je jich více než dostatek, vše zní a co je lepší, chutná výborně. Tříchodové večerní menu přijde na 290,- kde máte v ceně polévku dne (jejich rajčatová je opravdu ta nejlepší co jsme kdy jedli) samozřejmě hlavní chod, kde máte na výběr z poměrně velkého množství jídel a následně dezert.

Vegan přímo nejsem, ale z několika důvodů nejím určité potraviny a měla jsem trochu potíž, si z menu vybrat. Požádala jsem servírku Káťu (měla by dostat metal) zda by bylo možné jídlo trochu upravit. Nebyl problém! Kuchař vytvořil dle mého přání a na druhý den, jen co jsem dosedla, mi Káťa sděluje moji dnešní nabídku, kterou mi kuchař nabízí.

Za tento přístup jsem byla opravdu velmi ráda a velice si ho vážím, protože se jednalo o naprostou profesionalitu od týmu, se kterou se ne vždy setkávám.


Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn
Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn
Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn
Wellness Hotel Windsor - Špindlerův Mlýn
Mathew and Claire in hotel Windsor Spindleruv Mlyn
 

PIN THIS




Capture.JPG

Mathew & Klara

DSC_0416.jpg

Our online friendship led us to a long-distance relationship that turned into marriage, 11 years together and in summer 2022 we also promoted to parents to the sweetest baby boy.

Our passion is nature, wellness and photography, we strongly believe, that life is in our hands and with this motto in our mind we create our life path.

 

Our blog contains articles about healthy lifestyle, relationships, wellness and minimalism 

Read more

Lightroom

presets

lightroom presets

Download our presets for FREE and adjust your photos like us

How to collaborate
with hotels
hotel collaboration.jpg

Find out how to collaborate with hotels for a free stay.

We teach you the exact steps we take and give you tips to land a successful collaboration with less than 1.000o followers.

Succesful Instagram

guide to instagram.jpg

Guide to successful Instagram is

an e-book with 60 pages to help you boost the Instagram game and either grow your business or monetize your platform.

e-shop

Czech e-shop with natural cosmetics and eco products

bottom of page